Перейти до вмісту

DL-305-IP43: Реєстратор якості повітря - показників вмісту аміаку (NH3), температури, вологості та точки роси

Пристрої для реєстрації даних DL-305-IP43 NH3/Temperature/Humidity/Dew Point Data Logger від компанії ICP DAS можуть використовуватися для запису інформації про рівні аміаку (NH3), температури, вологості та точки роси, включаючи відмітки дати та часу, та мають можливість зберігати до 450 000 записів, які можна зчитати.

Дані в реальному часі можна отримати з пристрою для реєстрації даних DL-305-IP43 з будь-якого місця та в будь-який час за допомогою безкоштовного програмного забезпечення для Windows, додатка для iOS або додатка для Android, за умови, що вони підключені до тієї ж самої локальної мережі, що й пристрій для реєстрації даних.

Серія DL-300 підтримує популярні промислові протоколи, такі як DCON, Modbus RTU та Modbus TCP, а також підтримує протокол зв'язку машина-до-машини M2M/IoT(Інтернет речей) - MQTT. Пристрій для реєстрації даних DL-305-IP43 може бути підключений за допомогою широко використовуваних інтерфейсів зв'язку, включаючи RS-485, Ethernet та PoE, що означає, що пристрій може легко інтегруватися в існуючі системи HMI або SCADA, та його легко обслуговувати в розподіленій системі керування.

Інструмент iAir Utility може бути використаний для налаштування модулів, моніторингу даних в реальному часі, групування модулів DL-305-IP43, таким чином, що статус груп розподілу може бути переглянутий та перелаштований. Цей інструмент також дозволяє завантажувати журнальні дані та експортувати їх до файлу .CSV, який потім можна імпортувати в будь-яке стандартне програмне забезпечення або електронну таблицю для аналізу.

Особливості:
  • Одночасне відображення рівнів NH3, температури, вологості та точки роси
  • Електрохімічний сенсор
  • 2,8-дюймовий сенсорний LCD-екран
  • Здатний зберігати до 450,000 записів із відмітками дати та часу
  • Сенсорний екран та інтерфейс конфігурації через WEB
  • Безкоштовна програма-утиліта, додаток для iOS та Android
  • Здатний відображати багатомовні повідомлення на екрані
  • Підтримка протоколів DCON, Modbus RTU, Modbus TCP та MQTT
  • Включає інтерфейси зв'язку RS-485/Ethernet/PoE
  • Реле виведення для акустичної/візуальної сигналізації або керування пристроєм для контролю Якості Повітря (IAQ)
  • Захист за стандартом IP43

Порівняльна таблиця лінійки DL-300-IP65:

Модель

Сенсори-датчики

IP Code

Gas Sensor

Temperature

Humidity

DL-301-IP65

CO

Yes

Yes

IP65

DL-302-IP65

CO2

DL-303-IP65

CO + CO2

DL-305-IP43

NH3

IP43

Попередня стаття Модуль ROM-2620 відкритого стандарту Open Standard Module розміру S-Size з процесором NXP Semiconductors i.MX 8ULP для AIoT
Наступна стаття M133TGML(HB): Захищений Ultra Rugged планшет нового дизайну