Перейти до вмісту

M133TGML(HB): Захищений Ultra Rugged планшет нового дизайну

Компанія Winmate представила ультра-захищений планшет нового дизайну M133TGML(HB) 13.3" Intel® Core™ i5-1135G7 Defence Ultra Rugged Tablet.

Ключові характеристики:
  • 13.3" LCD, 1920 x 1080, 500 ніт з оптичним з'єднанням (за бажанням яскравість 800 ніт)
  • Роз'єм MIL-STD-38999 для LAN/ USB2.0 та живлення/ вхід RS232
  • Екран з проекційно-ємнісним мультитачем
  • Підтримує режими роботи в рукавичках/ дощі/ стилус, активний стилус
  • Високоефективна система охолодження з безвентиляторним дизайном
  • Відповідність стандарту MIL-STD-810G
  • Сертифікація захисту від пилу та води IP65

Ultra-Rugged дизайн для спеціальниїх застосувань

Ultra-Rugged планшети спеціально створені для успішного використання в найвимогливіших і складних умовах. Розроблені для екстремальних застосувань і виготовлені в ультра-захищеному міцному корпусі з рейтингом IP65, що успішно пройшли випробування згідно зі стандартом MIL-STD 810, ці планшети можуть витримати найсуворіші умови на відкритому повітрі. Вони стійкі до води, пилу, різких змін погодних умов, сильних вібрацій і падінь з висоти до 1.2 метри, що робить їх незамінним надійним інструментом для військового персоналу.

Процесор Intel для захищених планшетів Rugged Tablets

Захищені планшети під управлінням операційної системи Windows, які працюють на процесорах Intel Tiger Lake, забезпечують високу продуктивність та енергоефективність, гарантуючи довгий термін служби акумулятора. Вони підтримують операційну систему Windows IoT Enterprise, що відповідає зростаючому попиту на промислові та ультра-захищені системи.

Безшовна iнтеграція додатків для обміну даними

Для безшовної інтеграції в вашу оборонну інфраструктуру, Ultra-Rugged планшети від Winmate мають коннектори MIL-STD-38999, які відповідають вимогам для застосувань у сфері оборони. Вони надають різноманітні опції для підключення, включаючи LAN/USB 2.0, RS-232/RS-422 та вхід постійного струму (DC), для безперешкодної взаємодії з відповідним обладнанням.

Високо-яскравий сенсорний екран

Ultra-Rugged планшети від Winmate оснащені зручним для користувача сенсорним екраном, а також налаштовуваними фізичними кнопками-клавішами, які полегшують введення даних та операції, навіть при використанні рукавичок. Крім того, доступна опція оптичної склейки та високою яскравістю екрану до 800 ніт, що полегшує перегляд в умовах прямого сонячного світла.

Дизайн із пасивним охолодженням

Ultra-Rugged планшети мають інноваційний безвентиляторний дизайн, що усуває проблему перегрівання. Ця високоефективна система охолодження гарантує плавну роботу вашого пристрою навіть у найважчих умовах, роблячи його ідеальним вибором для ультра-жорстиких умов використання, які вимагають надійності та продуктивності, навіть у військових застосуваннях.

Попередня стаття DL-305-IP43: Реєстратор якості повітря - показників вмісту аміаку (NH3), температури, вологості та точки роси